Animationsvideo

Hvorfor lave en animationsvideo til markedsføring?

Ved at bruge animationsvideoer på din hjemmeside har du nu større chance for, at de besøgendes opmærksomhed bliver fanget. På denne måde kan man give den besøgende lyst til at undersøge hjemmesiden nærmere.

I stedet for at bruge lange og teoretiske tekster, som potentielt kan forvirre dine kunder, kan du lave en animationsvideo. På få minutter fortæller den video det samme, som en teoretisk tekst kan fortælle. Ved hjælp af animationsvideoer kan du vise dit produkt eller firma, som du ikke ville kunne, når du skriver en tekst eller lægger et billede op på din hjemmeside. Du har samtidig mulighed for selv at bestemme, hvordan videoen skal bygges op, og hvilken type video det skal være. Udover at du med en animationsvideo på en sjov og simpel måde spreder virksomhedens navn og dets budskab, kan du med en god animationsvideo også skabe et større antal besøgende på din hjemmeside.

Når du kan fremvise en animationsvideo, giver du samtidig også de besøgende større lyst til at blive på din hjemmeside og lære mere om, hvad din virksomhed kan tilbyde. Troværdigheden for din hjemmeside bliver øget hos den besøgende, fordi man ved hjælp af en animationsvideo får et bedre indtryk af produktet. Som besøgende er det også nemmere at huske et produkt på en hjemmeside, efter man har lukket hjemmesiden ned.

Nå ud til mange flere med en animationsvideo

Ved at dele en animationsvideoer på sociale medier såsom YouTube eller Facebook har din hjemmeside også bedre chance for at få en bedre placering på Google. Animationsvideoer hjælper også med at åbne op for nye typer af medier, som kan være en hjælpende hånd til, et budskab bliver spredt den virtuelle verden. Du kan ved hjælp af en animationsvideo fortælle flere mennesker om dit produkt eller din virksomhed via sociale medier. Mange mennesker bruger de sociale medier på daglig basis, hvorfor man med en kort video få mange visninger og forhåbentlig også flere besøgende til sin hjemmeside eller sociale profil.

Hvis I som virksomhed vælger at benytte jer af animationsvideoer, er det også muligt at spare penge på dette i forhold til at lave en almindelig video. Ved at bruge en animationsvideo er det muligt at spare dyr filmoptagelse.

Alt er muligt med en animationsvideo. Der er mulighed for at understøtte speaken i en animationsvideo ved hjælp af god animation og tekst. Tonelejet i animationsvideoen er også noget, man selv kan bestemme. Det er muligt både at lave videoer med seriøs speak og en seriøs undertone. Samtidig kan man også lave videoen i en mere komisk udgave, alt efter hvad du med din virksomhed har lyst til at vise med lige netop din animationsvideo.

  • Visualisér dit budskab
  • Styrk din digitale identitet
  • Få dine kunder til at huske dig
  • Billig og effektiv markedsføring
  • Opmærksomhed på sociale medier

Eksempler på animationsvideo


 

Tilbage til ordbog