WordPress hjemmeside

Hvad kan WordPress hjemmesider?

WordPress platformen har eksisteret siden 2003 og har markeret sig som et af de mest populære CMS systemer på verdensplan. Der produceres omkring 500.000 nye blogindlæg og omkring 400.000 kommentarer om dagen alene på WordPress.com, dette tal tager ikke en gang højde for de millioner af hjemmesideejere, der har installeret WordPress på deres eget domæne. Det er egentlig en platform, der primært er tiltænkt som blogging platform, men den kan sagtens bruge platformen til en ”almindelig” hjemmeside, hvor bloggen så kan fungere som nyhedsdelen, hvis man er interesseret i det.

WordPress’ største force er, at det er open source og dermed gratis for dig at benytte til din blog eller hjemmeside. Det er derudover også et meget brugervenligt CMS system at arbejde i, hvorfor det ikke er overraskende, at WordPress er blevet så populært, som det er. Dertil kommer, at det også er et CMS system, der er nem at integrere søgemaskinevenlighed i.

Det er et system, der konstant udvikles på den, så man kan hele tiden nemt, enkelt og billigt kunne opdatere til en tidssvarende platform og design. Der findes mange gode CMS-platforme, men med en ny hjemmeside i WordPress får man en gennemstruktureret platform, der er til glæde for jer og jeres kunder. Alt er (bør være) responsivt design i dag. Med en WordPress hjemmeside åbner der sig adskillige muligheder for at få et responsivt design til enhver stil og budskab.

I WordPress kan man opbygge både en hjemmeside, shop og blog. Herudover er der et hav af diverse udvidelsesmuligheder (plugins), der gør det muligt at få en ny hjemmeside akkurat efter behovet og ønskerne, der gør din hjemmeside til din “sælger i marken”, som kan konvertere flere besøgende til kunder.

Unikke features med Plugins

WordPress platformen alene er en funktionel – men en ret bar – platform. Alle funktioner og features kobles på med plugins. Det kan være en simpel til en avanceret kontaktformular, SEO-plugins til at gøre hjemmesiden mere søgemaskinevenlig, spam-filter plugins til at holde spam væk fra kommentarer i bloggen og meget mere.

 Når den nye hjemmeside er besluttet for at blive udviklet i WordPress, spiller designet en væsentlig rolle. I WordPress er der mange forskellige muligheder for at vælge temaer (designs), der kan bygges videre på. Det er også muligt i WordPress at skabe et design helt fra bunden. Det er dog mere omkostningstungt.

Tilbage til ordbog