ATAK Digital
En del af erhvervslivet siden 1997

ATAK Digital er et førende digitalt marketing bureau med ekspertise inden for marketing og kommunikation. Vi har den nyeste viden om søgemaskiner (SEO og PPC), SoMe, web, digital kommunikation og content som gør, at vi kan vi skabe resultater for dig og din virksomhed.

Vi kan mere end de fleste

ATAK Digital er et full-service digitalt marketing bureau med +20 års erfaring inden for kommunikation og markedsføring. Vi vægter relationer til vores kunder højt og sætter en ære i at være en stærk, ekstern partner for både små og store virksomheder. Vores viden og kendskab til udvikling og krav inden for både søgemaskiner, SoMe, web og meget mere gør, at du og din virksomhed trygt kan samle alle marketing- og kommunikationsaktiviteter hos os.

Hvorfor vælge ATAK Digital?

ATAK Digital er et performance marketing bureau med fokus på resultater. Vi tilbyder alt inden for digital markedsføring, og vores kernekompetencer spænder bredt; SEO, Google Ads, content, digital kommunikation, sociale medier samt design og web. Med andre ord:

  • Vi har specialister inden for alle førende marketingkanaler
  • Du kan samle alle dine marketingaktiviteter under ét tag
  • Vi har 20 års erfaring med digital marketing
  • Vi har skabt resultater for +1.000 virksomheder
  • Vores specialister er altid opdateret på de nyeste trends
  • Vi har ingen bindingsperioder

ATAK Digital er et digitalt performance bureau med fokus på resultater. Vi tilbyder alt inden for digital markedsføring, og vores kernekompetencer spænder bredt; SEO, Google Ads, content, digital kommunikation, sociale medier samt design og web.

    Få tips og tricks leveret direkte til din indbakke