Vores tilgang

Det hele starter med dit mål. For når vi ved, hvad der skal arbejdes hen imod, kan vi skræddersy en strategi for netop de marketingaktiviteter, som du har behov for.

Vi gør tingene ordentligt – sammen med dig

Gennem de seneste 20 år har vi arbejdet med alle størrelser af budgetter inden for de fleste brancher, og vi holder os altid opdateret på de nyeste trends og tendenser.

Vores erfaring siger os, at det kræver ambitioner, klare mål og løbende dialog, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov. Et godt samarbejde kræver nemlig sparring og evalueringer – som var vi ét team.

At vælge et 360° bureau som os, hvor der er specialister inden for alle førende marketingkanaler, giver dig en lang række fordele; du kan samle alle dine marketingaktiviteter og dermed din kommunikation ét sted. Vores specialister sparrer løbende sammen og kender alle aspekter af din virksomhed, så der nemmere kan skabes synergi mellem kanalerne og dermed give dig det maksimale udbytte.

Sådan griber vi din opgave an
Et godt samarbejde starter med et godt match.
Absolut TræpillerAIGAK NygartAlfa LavalAlsie ExpressApcoa ParkingAP PensionDanfossDanske AdvokaterDartshop.dkdexi.ioDigitaliseringsstyrelsenDLGeCykelhjelmEDC MæglerneElgigantenFransk SpisehusFrokostKonsulentenFrokostordninger.dkAbsolut TræpillerAIGAK NygartAlfa LavalAlsie ExpressApcoa ParkingAP PensionDanfossDanske AdvokaterDartshop.dkdexi.ioDigitaliseringsstyrelsenDLGeCykelhjelmEDC MæglerneElgigantenFransk SpisehusFrokostKonsulentenFrokostordninger.dk

Lad os tage en snak om dit potentiale. Bliv kontaktet i dag

Ambitiøse specialister opnår ambitiøse mål

I 20 år har vi forfinet tanken om, hvad vi mener er et godt bureau. Et godt bureau skal have viden om alle dine vigtigste marketingaktiviteter. Selvom du vælger os på Paid Social, kræver det viden om eksempelvis Paid Search for at kunne opnå de bedste resultater for netop dig. De bedste resultater sker nemlig i synergien mellem kanalerne.

Et godt bureau er bygget op af dygtige, ambitiøse specialister – uden dem er man intet. Vi huser kreative, analytiske og strategiske hjerner, der allesammen arbejder for at opnå dit mål. Til hver opgave udvælger og sammensætter vi det helt rigtige hold til at løfte netop denne – ikke to opgaver er jo ens.

”Vi har samarbejdet med ATAK Digital i cirka 5 år nu ift. SEO, Google Ads og SoMe, og resultaterne bliver vildere og vildere. Vi har næsten svært ved at følge med – så en kæmpe anbefaling herfra.”
Rune S. Larsen
Frokostkonsulenten ApS (frokostordninger.dk)
Se mere
eller kontakt os på +45 35 10 50 50
Mød teamet bag ATAK Digital
Vores team består af dedikerede specialister, der sammen arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.
Hvorfor vælge ATAK Digital?

ATAK Digital er et performance marketing bureau med fokus på resultater. Vi tilbyder alt inden for digital markedsføring, og vores kernekompetencer spænder bredt; SEO, Google Ads, content, digital kommunikation, sociale medier samt design og web. Med andre ord:

  • Vi har specialister inden for alle førende marketingkanaler
  • Du kan samle alle dine marketingaktiviteter under ét tag
  • Vi har 20 års erfaring med digital marketing
  • Vi har skabt resultater for +1.000 virksomheder
  • Vores specialister er altid opdateret på de nyeste trends
  • Vi har ingen bindingsperioder

ATAK Digital er et digitalt performance bureau med fokus på resultater. Vi tilbyder alt inden for digital markedsføring, og vores kernekompetencer spænder bredt; SEO, Google Ads, content, digital kommunikation, sociale medier samt design og web.

    Få tips og tricks leveret direkte til din indbakke