Annonceposition

Hvad er en annonceposition?

Annonceposition er din annonces placering på en side i forhold til de andre annoncer. Har din annonce en annonceposition på 1, betyder det, at din annonce har den højeste placering på siden i forhold til annoncer af samme type.

Din annoncers position bestemmes af annoncerangering, som er et pointsystem, der bestemmes ud fra dit bud, dine annoncers kvalitet, din landingsside, konteksten for brugerens søgning samt den forventede effekt af udvidelser og andre annonceformater.

Man kan ved at bruge auktionsindsigten få et overblik over de annoncører, man konkurrerer mod på kampange-, annongegruppe- og søgeordsniveau.

Sammenlign din egen position øverst og allerøverst med dine konkurrenters, og optimér dine kampagner, annoncer og kvalitetsresultatet for dine søgeord, så du får bedre placeringer i Googles søgeresultater. Åben en ny fane, og sammenlign positionerne med forrige periode for afgøre, om resultatet er blevet påvirket af dine ændringer, nye tilkommere eller om konkurrenterne er blevet mere offensive. 

Tilbage til ordbog