SEO-ekspert

Hvad er en SEO-ekspert?

En SEO-ekspert er en person, som kan få hjemmesider til rangere højere i søgemaskinernes resultater. En ekspert kender både til de teknikker, som man bruger on site og off site for at optimere et website.

Graden af hvor meget der skal til for at folk kalder sig SEO-ekspert er meget varierende. Derfor bør man undersøge, hvad eksperten kan før man ansætter vedkommende.

En SEO-ekspert kan hjælpe dig med mange ting, hvor det hele i sidste ende gavner din synlighed i søgemaskinerne. Du kan have ønske om at blive synlig på helt specifikke produkter og ydelser, men måske også dit navn eller brand. Synlighed i søgemaskinerne er en vigtig del af en virksomheds marketingstrategi, da en søgemaskine som Google er den prioriterede tjeneste, når der søges efter alt fra produkter til personer.

Er din hjemmeside klar til at være SEO-venlig?

En hjemmeside kan sagtens være rigtig flot og kan have kostet rigtig mange penge. Det er desværre ikke ensbetydende med, at hjemmesiden er SEO-venlig – langt fra. En SEO-ekspert kan hjælpe dig med at finde frem til fejl og mangler på din hjemmeside.

Det er ikke standard for et firma, der laver hjemmesider, at de også tænker på søgemaskiner. Men det gør en SEO-ekspert. Derfor er det en rigtig god ide, at få en med på råd. Det er en god ide, at få eksperten med på råd INDEN man får lavet sin hjemmeside, dog bedre sent end aldrig.

Hvad koster en SEO ekspert?

En konsulent, der hjælper dig med SEO, skal hverken være billig eller dyr. Ligegyldigt hvad prisen er, så skal du tænke på dét, du får ud af samarbejdet.
Hvis SEO ekspertens arbejde kan fordoble din fortjeneste, så gør det jo ikke noget at betale konsulenten fx 1/4 af den ekstra fortjeneste – Lige gyldigt om det er 1.000 kr. eller en million kr., der er tale om. Derfor er det en god ide, at tage en god snak med din SEO konsulent omkring mulighederne for din virksomhed, hjemmeside, branche m.m..

Tilbage til ordbog