Fakturering

Sådan virker fakturering i Google Ads

Fakturering af forbrug på din Ads-konto foregår under siden “Fakturering og betalinger”, som findes under Værktøjer i den øverste bjælke til højre.

På faktureringsoversigten har du overblik over alt, der omhandler faktureringer. I toppen af siden ses din nuværende saldo og din nuværende betalingsform, som enten kan være sat til “Automatiske betalinger” eller “Manuelle betalinger“. Ved “Automatiske betalinger” vises også næste betalingsgrænse. Under “Nuværende saldo” kan du foretage en indbetaling, hvilket især er vigtigt, hvis du har valgt “Manuelle betalinger”.

I sidemenuen finder man transaktionsoversigten, som er den funktion, man oftest vil bruge, da den giver overblik over forbrug af klik pr. dag, antal klik pr. dag, samlede udgifter for klik, faktura, saldo, debiteringer og krediteringer. Ved at klikke på et faktura link, kan man få udskrevet sin faktura.

Nedenunder i sidemenuen finder du “Betalingsmetoder”, som viser, hvilken betalingsmetode der anvendes.

Indstillinger indeholder information om betalingskonto, betalingsprofil og betalingsbrugere. Her står blandt andet virksomhedens navn og adresse samt hvilken betalingsmetode der er valgt. Her finder du også kampagnekoder.

I den sidste menu i sidemenuen til venstre kan man se faktureringsoverførsler, som er en oversigt over tidligere og nuværende faktureringsopsætning.

Tilbage til ordbog