Google optimering

Hvad dækker Google optimering over?

Google har en vigtige position og er danskernes foretrukne søgemaskine. Derfor er det i dag blevet en marketingplatform med slagkraft. Synlighed på Google, som kommer af Google optimering af virksomhedens hjemmeside, bør derfor være en meget vigtig del af jeres markedsføringsstrategi.

I Danmark bliver søgemaskineoptimering ofte omtalt som Google optimering. Hvorfor? Fordi ca. 90 % af danske internetbrugere ifølge Danmarks Statistik foretrækker Google som søgetjeneste, når der søges efter produkter, ydelser, personinfo etc. Der bruges derfor ikke megen energi på andre søgemaskiner end Google i den danske søgemaskineoptimerings-branche, da det er der, hvor størstedelen af virksomhedernes eksisterende – og ikke mindst potentielle – kunder befinder sig. Netop derfor bruges termen Google optimering.

Bedre synlighed med Google optimering

En populær, søgemaskinevenlig og læsevenlig hjemmeside rig på informationer belønnes altid af Google i søgeresultaterne. Google optimering vil give din hjemmeside styrke på den rigtige og mest kvalitative måde og vil i bedste fald resultere i synlighed af dine kernekompetencer og/eller produkter på Google. Google optimering vil altså øge trafikken til din hjemmeside og i sidste ende skabe en højere omsætning for din virksomhed.

 

Tilbage til ordbog