Google Ads-certificering for enkeltpersoner

Hvad er Google Ads-certificering for enkeltpersoner?

Google Ads-certificering for enkeltpersoner er en akkreditering, man som person kan få af Google ved at have bestået Google Ads-eksamen og én af de fem avancerede eksamener. For at opretholde certificeringen, skal du altid have taget “fundamentals” og en “advanced examen” inden for det sidste år. Når certificeringen opnås, skal denne fornyes én gang om året, hvis man fortsat gerne vil have certificeringen. Hvis man arbejder i et bureau og gerne vil blive Google Ads Partner, så er der en række kriterier, som man skal opfylde, før det kan lade sig gøre – bl.a. at der er mindst to personer med individuel Google Ads-certificering.

Hvordan opnår man individuel Google Ads-certificering?

Google Ads-certificering er et certifikat og gives til en person, der har bestået en online eksamen i Google Ads. Denne eksamen tages efter man har oprettet sig i Google Skillshop.

For at opnå denne hæder, skal du:

  • acceptere Google Ads retningslinjer
  • have administreret en Ads konto i mindst 90 dage
  • svare korrekt på min. 80 % af spørgsmålene i eksamenen

Såfremt et firma har to personer med Google Ads-certificering, kan firmaet også forsøge at kvalificere sig til certifikatet Google Partner, men der er yderligere kriterier for dette.

Vores anbefaling

Såfremt du skal tale Google Ads med et firma, så se på hjemmesiden, om de er Google Partner. Logoet er et tegn på, at dette firma er seriøst, erfarent og professionelt omkring Google Ads. Se logoet i bunden af siden her.

Tilbage til ordbog