Google annoncering

Hvad er Google annoncering?

Google er nok verdens ubestridte største online annonceringsplatform. Man søger ikke efter information på internettet, man ”googler det”. Det, at ”google”, er endda blevet en del af den danske retskrivningsordbog, hvilket betyder, at annoncering på Google kan blive en yderst lukrativ forretning for virksomheder, som gerne vil have målrettet eksponering på Google. Med topplaceringer på den mest magtfulde annonceringsplatform på internettet er det muligt at øge omsætning ved hjælp af Google annoncering.

Med Google annoncering kommer du nemlig i kontakt med en enorm stor gruppe af potentielle kunder og mulighederne for at målrette annoncekampagner, ved at foretage grundige konkurrent-, målgruppe- og søgeordsanalyser, er uanede. Via annoncering på Google opnår virksomheden en større synlighed på internettet og ikke mindst mere kvalitativt trafik, som kan oversættes til øget omsætning.

Konkurrencen på Google er stor, fordi mange virksomheder allerede har opdaget potentialet i værdien i at have høj eksponering med Google Ads annoncering på relevante søgeord.

 

Tilbage til ordbog