Doorway page

Hvad er doorway pages?

Doorway Pages er sider, der fungerer som en “døråbning” til en anden side. Det er en metode til at give en hjemmeside en uberettiget høj placering i søgeresultaterne, når man søger i en søgemaskine. Det vil sige, at du ikke nødvendigvis kommer ind på en side, der hverken har fortjent sin høje placering i søgeresultaterne eller tilbyder det, du søgte efter.

Doorway pages er skabt til det formål at manipulere søgemaskinerne til at tro, at siden er berettiget sin høje placering i søgeresultaterne. Doorway pages er kort sagt bare en fake side, der leder videre til en anden side.

Nogle doorway pages indeholder et link, som man håber, brugeren vil klikke på for at komme ind på siden, men andre doorway pages bruger automatisk viderestilling, så brugeren slet ikke opdager, at han eller hun har været offer for en doorway page.

Brugen af doorway pages er ikke godkendt af søgemaskinerne

Da de snyder brugeren ind på en anden side end tiltænkt. Brugen af doorway pages kaldes også spamdexing, da doorway pages er spam af søgemaskinernes index. Doorway Pages er en af de mange metoder inden for Black Hat Seo.

Tilbage til ordbog