Hjemmeside

Hvad er sammenhængen mellem ens Google Ads og ens hjemmeside?

Din hjemmeside skal ikke for enhver pris ændres, forbi man har valgt at annoncere for den. Men det er vigtigt, at der er en rød tråd i den samlede kommunikation til dine potentielle kunder, så derfor skal der også være sammenhæng mellem din Google Ads annoncering og din hjemmeside.  Der bør være de samme opstillede mål for begge. Hvilke handlinger / konverteringsmål ønsker I? De fleste ønsker enten et køb, en nyhedsbrevstilmelding, et nyt lead, en download mm. Læs mere om konverteringer her.

Du kan forbedre din hjemmesides chance for at levere de ønskede handlinger fra brugerne ved at optimere indholdet på landingssiderne.

 

Både indholdet og strukturen på siderne kan forbedres ved at bruge værktøjet Website Optimizer til at eksperimentere med indholdet.

HUSK! Når du opretter et website, så overvej hvilke informationer og oplysninger, som er mest nyttige for dine kunder. Dette kunne bl.a. være: åbningstider, placering og produktoplysninger. Det er også en god idé at bruge ord, som kunderne tænkes at bruge som beskrivelse af din virksomhed.

Tilbage til ordbog