SEO rapport

Hvad bruges en SEO rapport til?

Mange hjemmesider har fejl og mangler, der gør, at hjemmesiden ikke lever op til sit fulde potentiale i søgeresultaterne. Mange virksomheder har bygget hele deres forretning op på synlighed på Google – og mange virksomheder har mistet kunder pga. manglende synlighed. En SEO rapport er den helt rigtige måde at finde ud af, om din hjemmeside bliver præsenteret korrekt overfor søgemaskinerne. SEO rapporten fremhæver alle fejl og mangler på en hjemmeside og giver løsningsforslag, som vil optimere din hjemmeside til søgemaskinerne.

Kan det bedre betale sig med en ny hjemmeside?

En SEO rapport kan dokumentere fejl og mangler på jeres hjemmeside, men omkodningen af en hjemmeside kan nemt blive omkostningstung. Derfor kan det nogle gange bedre svare sig at få lavet en helt ny hjemmeside, enten ved at genbruge det eksisterende design eller designe en helt ny.

Hvor teknisk er SEO rapporten?

En SEO rapport kan godt være teknisk, men det tekniske er oftest målrettet webmasteren eller den person, som forstår sig på dette. En SEO rapport laves for at give dig et godt overblik over eventuelle fejl og mangler på din hjemmeside, men er naturligvis også til for at påpege, hvilke koder der er fejl og mangler i.

 

 

Tilbage til ordbog