Google Ads

+64.000 søgninger i sekundet. Potentialet er enormt.
Du kender højst sandsynligvis til Google som en søgemaskine. Med Google Ads får du mulighed for at placere en annonce i Googles søgeresultater. Det er kun få brancher og virksomheder, som ikke kan udnytte Google Ads og skabe mere trafik - og dermed flere konverteringer - på sin hjemmeside.
> Bliv kontaktet eller kontakt os på +45 35 10 50 50

Folk søger efter dig – er du til stede?

Der er mange muligheder og fordele ved at benytte Google Ads, men det kan være svært at sætte sig ind i alle Google Ads’ funktioner og værktøjer. Har man den rette kampagnestruktur, hvordan skal målgruppen anskues, og hvilke søgeord skal man udvælge?

Hos ATAK Digital er vi certificeret Google Partner. Vores specialister er erfarne, og de har de nødvendige redskaber til at skabe dit optimale Google Ads-setup, hvor du modtager en detaljeret statistik og nemt kan måle afkastet på din investering (ROI).

Vi kan opbygge dine kampagner, oprette annoncer, og hvis du ønsker det, afgrænse din målgruppe. Vi rådgiver dig i opsætning af søgeord og fraser og får dig til at stå stærkt på de søgeord, som giver dig den bedst mulige omsætning og profit.

Mød vores super dygtige specialister
Vores team består af dedikerede specialister, der sammen arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.