TikTok Ads

Et socialt medie i rivende udvikling
TikTok er et forholdsvist ungt medie, som har vokset sig til, på verdensplan, at fange opmærksomheden fra 1 milliard brugere. Også i Danmark er TikTok - med over 1 mio. brugere - blevet en fast del af hverdagen ikke kun blandt unge, men også blandt ældre generationer.
> Bliv kontaktet eller kontakt os på +45 35 10 50 50

Ram målgruppen med kreative ads

TikTok er en platform med højt engagement, og TikTok Ads er derfor en mulighed, man ikke bør se bort fra. Du kan uddanne, engagere og motivere dine kunder samt skabe billige eksponeringer, kliks og konverteringer.

TikTok er en videobaseret app, hvor korte videoklip deles blandt brugerne. Det er en kreativ legeplads, som giver brugerne mulighed for at sætte filtre, lyd og grafik på deres indhold. Målgruppen på TikTok søger god underholdning, så annoncerne skal være lige så kreative, som de andre konkurrerende videoer. Vores bedste råd: Undgå at din annonce ligner traditionel annoncering.

Du kan vælge mellem flere annoncetyper, og hver type har sin styrke. Der er in-feed ads, brand takeover, topview, branded lens og hashtag challenges. Du skal blot fortælle os, hvad din virksomhed vil opnå med TikTok Ads, så hjælper vores specialister med kreativiteten, annoncetyper og sørger for at opnå det bedst mulige resultat.

Mød vores specialister
Vores team består af dedikerede specialister, der sammen arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.