Remarketing

Få en højere konverteringsrate med remarketing
Remarketing giver dig mulighed for at nå ud til dem, der allerede kender dit brand eller lige nu søger det, din virksomhed tilbyder. Remarketing er derfor en effektiv måde at nå ud til de mest købelystne brugere på.
> Bliv kontaktet eller kontakt os på +45 35 10 50 50

Annoncering med værdi for både dig og potentielle kunder

Remarketing er en form for annoncering, der er målrettet de mest købelystne brugere. Med remarketing målretter man nemlig sine annoncer mod dem, der allerede har interageret med din hjemmeside eller dine SoMe-profiler. Statistikker viser, at brugere, der modtager remarketing annoncer har en 70% højere konverteringsrate sammenlignet med andre.

Men det er ikke kun dig og din virksomhed, der kan få gavn af remarketing. Det kan brugeren også. Måske blev personen distraheret af noget udefrakommende ved første besøg på hjemmesiden og fik derfor ikke færdiggjort sit køb, og skal derfor blot mindes om, at han/hun var tæt på et køb. Brugeren kan også være et sted, hvor han/hun blot undersøger markedet for at finde frem til det bedste produkt, og her kan remarketing også hjælpe brugeren på vej.

Tag fat i ATAK Digitals dygtige konsulenter. Så kan du læne dig tilbage og nyde en høj konverteringsrate, mens vi trækker i arbejdstøjet.

Mød vores specialister
Vores team består af dedikerede specialister, der sammen arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.