Pinterest Ads

Nå ud til de købelystne med Pinterest Ads
På Pinterest er købelysten langt større end på andre sociale medier. Hele 47 procent af Pinterest-brugerne er der for at finde produkter eller ligefrem shoppe, mens 89 procent bruger det som inspiration til nye køb. Der er derfor ikke langt fra eksponeringen til en ordre er lagt.
> Bliv kontaktet eller kontakt os på +45 35 10 50 50

Annoncer støjer ikke på Pinterest

I Danmark er der 1,1 million aktive brugere på Pinterest. Langt de fleste brugere er på Pinterest for at få inspiration, og knap halvdelen bruger det aktivt, når de skal finde produkter eller shoppe. Særligt inden for boligindretning, DIY-inspiration (do it yourself), mode, kunst, underholdning, undervisning samt mad og drikke er Pinterest meget anvendt. Det er derfor oplagt for mange typer virksomheder at bruge annoncekroner her.

Fordi Pinterest-brugerne er langt mere købelystne end på andre sociale medier vil målrettede annoncer ikke opleves som støj, men derimod som en relevant guide til det næste køb. Derfor er brugerne også langt mere tilbøjelige til klikke ind på en annonce sammenlignet med andre medier.

Lyder det interessant? Tag fat i en af ATAK Digitals dygtige specialister inden for Pinterest Ads. Vi sidder klar til at hjælpe med alt fra udformning af annoncerne til eksekvering, rapportering og evaluering. Så slip tøjlerne, og overlad arbejdshandskerne til os.

Mød vores specialister
Vores team består af dedikerede specialister, der sammen arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.