LinkedIn Ads

Professionelle annoncer med et formål - direkte til målgruppen
LinkedIn har en lang række muligheder for at nå ud til den mere professionelle målgruppe. Hos ATAK Digital har vi stor indsigt i LinkedIn Ads og er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at nå jeres mål.
> Bliv kontaktet eller kontakt os på +45 35 10 50 50

Unik mulighed for B2B-annoncering og -leadgenerering

LinkedIn tilbyder en unik mulighed for at målrette annonceringen efter virksomheder, brancher, jobtitler og jobtyper. Samtidig tilbyder de en lang række forskellige Linkedin Ads, hvoraf flere adskiller sig fra andre sociale medier.

Sponsoreret indhold ender i modtagerens feed, mens sponsorerede meddelelser bliver sendt direkte ud i din målgruppes indbakke, og med dynamiske annoncer er det muligt at vise jeres ledige stillinger i joboversigten hos relevante kandidater. Så uanset om i rekrutterer aktivt, ønsker at dele faglig relevant viden, eller om I skal promovere jer som arbejdsplads eller førende inden for jeres branche, så er der rig mulighed for at nå ud til netop din målgruppe med LinkedIn Ads.

Hvis du blot fortæller os, hvad du og din virksomhed ønsker at opnå med annonceringen, så står vi for resten. Vores specialister i annoncering på sociale medier er klar til at hoppe i arbejdstøjet og glæder sig til at hjælpe jer med at nå i mål.

Mød vores specialister
Vores team består af dedikerede specialister, der sammen arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.