Performance Max

Googles nye og effektive kampagnetype
Hjælp og rådgivning Performance MAX landingsside
Har du arbejdet lidt med Google Ads, har du nok også hørt om Performance Max. Den nye kampagnetype giver dig adgang til den helt store buffet af værktøjer i Google Ads og arbejder med ét formål at opnå den maksimale performance for din kampagne.
> Bliv kontaktet eller kontakt os på +45 35 10 50 50

Performance Max indfanger de mest relevante brugere til dig

Alle er online i dag – også dine konkurrenter. Derfor er stor konkurrence om at fange brugernes opmærksomhed på Google. Performance Max skiller sig ud, idet denne kampagnetype følger målgruppen, når denne færdes på Googles og partnernes platforme, gennem hele købsrejsen. Performance Max kan altså påvirke kunden fra første til sidste fase i købsrejsen.

Du bestemmer slutmålet for din kampagne og sætter Performance Max til at arbejde for dig. Uanset om dit mål er salg, leads, sidevisninger eller butiksbesøg, finder Performance Max frem til de mest relevante brugere og sørger for, at du kommer godt i mål.

Skal din kampagne udvide dit kundesegment, får Performance Max dig på rette spor. Den låser op for nye målgrupper på tværs af Googles kanaler, indfanger dem og skaber et behov hos dine fremtidige kunder. ATAK Digitals specialister hjælper dig med at sætte gode mål og løbende optimere annoncerne, så din kampagne hurtigere og bedre opnår det ønskede resultat.

Mød vores super dygtige specialister
Vores team består af dedikerede specialister, der sammen arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.