Display Ads

Annoncer med effektiv og billig eksponering
Du har set dem før. Annoncebannere, som dukker op i bunden eller højre side af skærmen. Det er Googles Display Ads. Et godt redskab med en rækkevidde på 90% af alle internetbrugere på verdensplan og giver dig stor eksponering for kun få penge.
> Bliv kontaktet eller kontakt os på +45 35 10 50 50

Forfølg din målgruppe online med Display Ads

Display Ads fanger målgruppen, mens de surfer rundt online. Du kan placere dine annoncer på over 3 mio. hjemmesider og apps og nemt øge efterspørgslen til dine produkter.

Online er vi ikke kun på én hjemmeside, men bevæger os rundt for at opdatere og underholde os selv. Display Ads gør, at du ikke kun placerer dine annoncer på ét website, men følger specifikke brugersegmenter online og eksponerer dem for dine budskaber. Du og din virksomhed eksponeres derfor overfor brugere under flere faser af købsrejsen, hvorfor man kan skabe interesse, fange opmærksomhed og hverve en købeklar bruger. Googles machine learning er skarp på dette punkt, og med brugernes browserhistorik kan Display annoncen vises for brugere, der har udvist tegn på start af en købsrejse.

For Display Ads er det vigtigt at segmentere og optimere målgruppen. Det samme gælder for selve annoncens indhold. De grafiske muligheder gør det ideelt til at fremhæve din virksomhed og tage plads i brugernes bevidsthed.

ATAK Digitals Google-specialister hjælper med at segmenterer din målgruppe og få dit budskab ud til de mest relevante og købeklare brugere.

Mød vores super dygtige specialister
Vores team består af dedikerede specialister, der sammen arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.