Organic LinkedIn

Få en dynamisk virksomhedsside, der siger spar to
Organic Linkedin landingsside
LinkedIn giver jer som virksomhed mulighed for at fortælle jeres historie og vise, hvem I er. Både overfor kunder, konkurrenter og eventuelt nye kollegaer. Men konkurrencen her er hård, og det kræver professionel LinkedIn håndtering. Det tilbyder ATAK Digital.
> Bliv kontaktet eller kontakt os på +45 35 10 50 50

LinkedIn – et medie med et hav af muligheder

Når man som virksomhed snakker tilstedeværelse på sociale medier, må man ikke glemme LinkedIn. Det er nemlig verdens største erhvervsorienterede sociale medie, hvor 2,5 millioner danskere og et hav af virksomheder er til stede – og flere strømmer til. Det er ikke så underligt, for LinkedIn rummer mange muligheder for virksomheder, der ønsker at positionere sig, rekruttere og fortælle sin historie.

Konkurrencen på LinkedIn er dog benhård, og det kræver som med alle andre sociale medier både indsigt, vedligeholdelse, opdatering, dynamik og løbende content. Det kræver dygtige folk, der har stor erfaring med og indsigt i LinkedIn håndtering.

Hos ATAK Digital har vi konsulenter siddende klar til at hjælpe dig og din virksomhed med jeres LinkedIn håndtering. Uanset om I er nye på LinkedIn, og der skal lægges en plan for jeres tilstedeværelse, eller om jeres eksisterende LinkedInstrategi skal optimeres, så kan ATAK Digital hjælpe.

Mød vores specialister
Vores team består af dedikerede specialister, der sammen arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.