Teknisk SEO

Fundamentet for en god placering
Landingsside teknisk SEO
Uanset hvor flot et hus ser ud ved første øjekast, vil det nemt kunne falde sammen, hvis fundamentet ikke er på plads. Det er det sammen med en hjemmeside, hvor fundament er den tekniske tilpasning til søgemaskinerne. ATAK Digital hjælper dig og din virksomhed med at skabe det bedste fundament gennem teknisk SEO.
> Bliv kontaktet eller kontakt os på +45 35 10 50 50

Google vurderer også det bagvedliggende

Hvad nytter det, at din virksomheds hjemmeside har inspirerende indhold, og at I tilbyder gode produkter og relevante ydelser, hvis ingen opdager, at I eksisterer? Ikke meget. Derfor må du ikke glemme teknisk SEO.

Google vurderer nemlig hele din hjemmeside og ikke kun dit indhold og din brug af linkbuilding, som ellers ofte får fokus i forbindelse med SEO-arbejde. Men hvis det bagvedliggende på hjemmesiden ikke er optimalt og tilpasset søgemaskinerne, kan det også spænde ben for virksomhedens synlighed.

Med teknisk SEO optimerer man blandt andet http-status, mærkning af indhold, duplikeret indhold, korrekt brug af canonical URL, hjemmesidens mobiloptimering og indekseringen. Ved at rette op på tekniske udfordringer som disse skaber man et bedre fundament for virksomhedens digitale tilstedeværelse.

Hos ATAK Digital tilbyder vores dygtige og erfarne eksperter at hjælpe dig og din virksomhed med at skabe det bedste fundament med teknisk SEO.

Mød vores specialister
Vores team består af dedikerede specialister, der sammen arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.