Linkbuilding

Styrk din placering på Google med linkbuilding
Hvem kan ikke lide en god anbefaling? Google kan i hvert fald godt. Og i Googles øjne kan links ses som anbefalinger af dit site, der derfor bør favoriseres og placere højt i de organiske søgeresultater. Derfor er det vigtigt med god linkbuilding.
> Bliv kontaktet eller kontakt os på +45 35 10 50 50

Links – et net af anbefalinger, der peger på dig

Linkbuilding er en af de vigtigste discipliner inden for off-site SEO, da det er med til at styrke din placering på Google. Linkbuilding kan ses som et net af anbefalinger, der viser Google, at netop din hjemmeside er værd at besøge. Når eksterne hjemmeside linker til dig, fremstår du som en anbefalesværdig hjemmeside, og det belønner Google med en højere placering. Men linkbuilding skal være naturlig, og konteksten spiller en rolle for, om Google belønner dig.

Det kræver derfor stor indsigt i og forståelse for SEO og Googles algoritmer, hvis man vil have succes med sin linkbuilding. Den indsigt og forståelse har vi hos ATAK Digital.

Hos ATAK Digital har vi nemlig dygtige og erfarne SEO-konsulenter siddende, som har den nyeste viden på området. De er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med den mest optimale linkbuilding.

Mød vores specialister
Vores team består af dedikerede specialister, der sammen arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.