Hastighedsoptimering

Betydning for kundernes oplevelse og din Google-placering
Hastighedsoptimering lyder måske knap så sexet. Men ikke desto mindre er det vigtigt at have styr på. Med en optimeret loadtid på din hjemmeside, vil du nemlig opleve, at både dine kunder og Google belønner dig.
> Bliv kontaktet eller kontakt os på +45 35 10 50 50

Få fart på og nå til tops

Tålmodigheden online er meget lille blandt brugerne. Er en hjemmeside ikke loadet på få sekunder, så smutter man hurtigt igen. Måske endda til konkurrenten. Ingen gider nemlig at sidde og vente på, at en side loader færdig. Derfor er det også utrolig vigtigt, at din hjemmeside er hastighedsoptimeret og opleves som hurtig.

Men det er ikke kun brugerne, der klapper i hænderne over en hastighedsoptimeret hjemmeside. Google belønner det også med bedre placeringer i de organiske søgeresultater.

Vil du give dine kunder en god, professionel brugeroplevelse og samtidig ranke højt på Google? Så lad en af ATAK Digitals specialister hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med hastighedsoptimering af hjemmesider. Så uanset om det er tung Java Script, store billeder eller unødvendige koder, der giver problemer, så identificerer vi dem og hjælper dig og din virksomhed med at få fart på og nå til tops på Google.

Mød vores specialister
Vores team består af dedikerede specialister, der sammen arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.