Trainee i Marketing & Kommunikation

ATAK A/S søger ambitiøs trainee
Bliv trainee i marketing og kommunikation hos ATAK A/S. Vi tilbyder en stejl læringskurve og en karriere i en virksomhed i konstant udvikling.
Ansøg nu

Synes du, at digital marketing og kommunikation er vildt spændende? Kunne du tænke dig at blive oplært i nogle af de mest fremadstormende felter inden for marketing og kommunikation – og arbejde med det professionelt? Så vil vi gerne høre fra dig.

ATAK A/S søger en ambitiøs trainee til vores bureau på Østerbro med tiltrædelse hurtigst muligt. 

Arbejdsopgaver

Du kommer til at få berøring med opgaver inden for flere af vores kerneområder under begge vores brands ATAK Digital og ATAK Nordic – herunder online reputation management (ORM), søgemaskineoptimering (SEO) og SoMe. Du kommer desuden til at arbejde med en række af bureauets interne opgaver og projekter. 

På sigt vil du kunne dygtiggøre dig inden for et område, og dine arbejdsopgaver vil blive mere specialiseret. Her vil du selv stå for koordinering af opgaver, løbende dialog med kunder, praktisk udførelse af opgaver og udarbejde teknisk detaljerede analyser og rapporter.  

Hvem er du? 

 • Du har enten en længere videregående uddannelse inden for kommunikation/marketing eller en kortere videregående uddannelse inden for feltet med minimum ét års erhvervserfaring
 • Du har et kreativt drive, teknisk flair og er perfektionistisk og positivt indstillet ift. opgaveløsning
 • Du har gåpåmod, kan lide at interagere med både kollegaer og kunder, arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt
 • Du kan lide at have travlt, formår at holde hovedet koldt under pres og trives med ansvar
 • Du mestrer det danske sprog både mundtligt og skriftligt og er glad for at skrive
 • Du har god forståelse for marketing og kommunikation og har fingeren på pulsen ift. sociale medier og andre online platforme

Du skal trives i et travlt og koncentreret arbejdsmiljø med mange forskellige opgaver i løbet af en dag. Vi er en lille virksomhed, som hjælper hinanden, så du skal være klar til at give en hjælpende hånd til dine kollegaer.

Det er en fordel

 • Hvis du kan begå dig i CMS-systemer og CRM-systemer
 • Hvis du har relevant erhvervserfaring

Vi tilbyder

 • Sparring med og oplæring af førende specialister
 • Et dynamisk arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til forskellighed
 • En karriere i en virksomhed i konstant udvikling
 • Personlig og faglig udvikling med en stejl læringskurve
 • Mulighed for at sætte dit præg på hverdagen og udviklingen
 • Grundig oplæring i interne systemer og arbejdsgange

De første seks måneder af ansættelsen er et lønnet trainee-forløb med grundig oplæring, hvorefter du forventes at være kompetent og selvkørende. Stillingsbetegnelsen ændres herefter til marketing-og kommunikationsrådgiver.

Om ATAK som arbejdsplads

ATAK A/S består af kommunikationsbureauet ATAK Nordic og det digitale marketingbureau ATAK Digital. ATAK har eksisteret siden 1997 og er blandt Danmarks førende online marketing- og kommunikationsbureauer inden for SEO, Paid Advertising, SoMe og Online Reputation Management.

Vores arbejdsmiljø er dynamisk og inkluderende. Vi tror på, at forskellige færdigheder og unikke personligheder beriger vores hold og styrker vores evne til at assistere kunder og tackle forskellige udfordringer.

Vi er placeret i moderne og indbydende lokaler på Østerbro –  blot et stenkast fra Svanemøllen Station. Vores team er engagerede og dedikerede i arbejdet med vores kunder. Når vi ikke arbejder, lægger vi vægt på sociale og fornøjelige arrangementer – enten i vores egne lokaler eller ude i byen.

Arbejdsplads: Strandvejen 8, 2100 København Ø.

Ansøgning: Send din ansøgning og CV snarest muligt via vores formular. Kandidater med en interessant profil vil få en mindre opgave, hvorefter de mest kvalificerede vil blive indkaldt til en jobsamtale. Vi afholder samtalerne løbende. 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte marketing-og kommunikationsrådgiver Julie Fristed Hansen på jfh@atak.dk eller +4533606067. Ved ferie kan du kontakte vores hovednummer +45 3510 5050.

Ansøg nu