Motion graphic

Mulighederne er (næsten) uendelige
Motion graphic landingsside
Mennesker er visuelle væsener, og derfor forstår og husker man bedre en video end tekst. Med motion graphic har du mulighed for at lave video og fortælle lige det, du ønsker, på en effektiv, sjov og personlig måde.
> Bliv kontaktet eller kontakt os på +45 35 10 50 50

Bevægelse og grafik kombineret

Som ordet “motion graphic” indikerer, er det bevægelse og grafik kombineret. Det er en udbredt og effektiv formidlingsform, når komplicerede ting skal forklares på en letforståelig måde. Det bruges derfor særligt i de effektive explainervideoer, hvor virksomheder forklarer deres produkter, koncepter, visioner eller lignende.

Men faktisk kan motion graphic bruges til meget mere end det; fx kampagnevideoer, annoncer og employer branding, for blot at nævne nogle. Dertil kommer, at det fungerer til både web, sociale medier og endda i fjernsynet – og så kan det kombineres og spille sammen med almindelig video. Det er kun fantasien, der sætter grænser, for med motion graphic kan (næsten) alt lade sig gøre.

Det er dog en disciplin, der kræver en stor portion kreativitet og tekniske færdigheder, hvis det skal blive en succes. Hos ATAK Digital er vi en flok kreative og tekniske hoveder med stor indsigt i brugen af motion graphic, og vi står klar til at hjælpe dig med at komme ud over rampen.

Mød vores specialister
Vores team består af dedikerede specialister, der sammen arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.