Content til sociale medier

Udnyt mediernes features til din fordel
Mange virksomheder skræddersyer ikke deres indhold til det enkelte sociale medie. Derfor går de glip af et stort potentiale. ‘Native’ annoncer og -opslag har med god grund vundet frem de seneste år, og det handler i alt sin enkelthed om at få dine annoncer og posts til at smelte sammen med de opslag, som mediets brugere laver. Altså at undgå at få det til at virke som reklame, men i stedet udnytte det enkelte medies formål og muligheder - og det er en kunst i sig selv.
> Bliv kontaktet eller kontakt os på +45 35 10 50 50

Få opmærksomhed og skab engagement

Du kommer ikke sovende til succesfuldt content. Sociale medier er fyldt med støj, så hvis du skal få fat på målgruppen, kræver det skarpt og engagerende content, der er tilpasset til den enkelte kanal.

2 sekunder. Så hurtigt går det, når brugerne vurderer dit indhold på sociale medier. Det betyder, at du kun har få sekunder til at fange og fastholde brugerens opmærksomhed, og med alt den støj, som fylder vores feeds i dag, er det en vanskelig opgave.

Du har kort tid til at fange brugerens opmærksomheden, fortælle og overtale samt opfordre til handling, men du må ikke undvære noget, da det alle er væsentlige elementer til at få succes med sit content på de sociale medier.

Der er altså ikke én fast metode, som sikrer gevinst hver gang. Algoritmerne er forskellige fra platform til platform, og de er i konstant udvikling. ATAK Digitals specialister kender de bagvedliggende principper og følger løbende med i udviklingen, så tag fat på os i dag, og hør hvordan vi sammen kan skabe content til dine sociale medier.

Mød vores specialister
Vores team består af dedikerede specialister, der sammen arbejder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder.